Ehti jouluksi sittenkin :)

Siinä se on!

Stressipaita, joka loppujen lopuksi valmistuui aattoyönä puoli kolmen aikaan. Mä en halua nähdä sitä ikinä enää. Ja nuo sukat muuten, ne oli lentokone neuleena eikä lanka todellakaan ole noin kirkkaan sävyistä mitä kuvasta voisi luulla,

Paidan neuloin siskontytölle ja sukat siskolle. Sukissa ei ollut mitään vikaa mitä valitettavasti ei voi paidasta sanoa. Harjaantunut silmä huomaa varmasti, että paita on neulottu kokoon ilman, että kappaleita kostutettiin ja pingoitettiin ja niin saikin sisko sitten aattoaamuna tekstiviestin koskien sitä mitä paidalle voisi tehdä ennen käyttöön ottoa 😉

Mä niin vannoin, että en mitään suurta alkaisi nyt neulomaan, mutta kun oli päivä pari kulunut niin jo alkoi ohjeiden penkominen. Ja jotain löytyikin. Heh!

Mieli jo vähän halajaa uudelle sny kierrokselle. Tietääkös joku milloin se mahdollisesti alkaa?

 

____________

 

Ja pieni -ihan jotain muuta- luontoinen tiedoitus(ko?) asia…  Olen kyllästynyt kirjoittamaan uniani vihkoon, ja niille sitten onkin tulossa ihan oma bloginsa. Linkki löytyy tuosta linkkilista valikosta ja löytyyhän se myös tästä.

Tietoja Pia

Carpe diem ! Minä olen -siis elän
Kategoria(t): "Lapselle-neulottua", Jotain valmista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Ehti jouluksi sittenkin :)

  1. Heidi Olkila sanoo:

    Seuraava sny-kierros lähtee käyntiin tammikuun alussa, kunhan tämä syksyn kerros saadaan päätökseen ja saan borgin tehtyä. Siitä informaatiota tulossa sny-blogiin.

    Hienot sukat ja paita!

  2. Heidi Olkila sanoo:

    Blogin tehtyä siis XD

  3. Pia sanoo:

    Voi kiitos Heidi! Hyvä tietää ja tosi tosi hienoa, että jaksat vielä emännöidä! Olet loisto-emo!

  4. MysteryKnitter sanoo:

    Thanks Heidi! You’re the best.

Jätä kommentti