Pia (Pimahla) on:

Tervehdys!

Perheeseeni kuuluu kissan lisäksi 😉 mieheni sekä kaksi  lasta. Tytär (synt -90) asuu jo omillaan ja poika(synt. -94) meidän kanssamme.
Asun pohjanmaalla kaksikielisellä paikkakunnalla, vaikka äidinkieleni on suomi käytän ruotsia myös jatkuvasti ja ruotsinkieliset kommentit ovat yhtä tervetulleita kuin  suomenkielisetkin.

Olen enemmän tai vähemmän käsillä tekijä harrastusmielessä. Neulominen on ykkösjuttu. Puikot kädessä olen istuskellut milloin sisällä, milloin ulkona, milloin kotona ja milloin kylässä, pitkästi yli neljännesvuosisadan.
Olen helposti innostuvaa sorttia asioissa mikä vähänkin viittaa käsillä tekemiseen ja siksi täälläkin voi enemmän tai vähemmän esiintyä rönsyilyä mitä kummallisempiin asioihin.
Se mikä on vaikeaa on käsitöiden tekeminen siinä määrin mitä haluaisi, johtuen terveydellisistä syistä, mutta aina on jotain tekeillä -yleensä montakin asiaa yhtä aikaa. Vain sellaiset esim. neuleet jotka minulta on vartavasten tilattu saan valmiiksi ilman, että teen jotain siinä välissä.. 🙂

 

TERVETULOA KÄSITYÖMAAILMAANI!

Terveisin Pia

Yksi vastaus artikkeliin: Pia (Pimahla) on:

  1. You have a family of your own then.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s