SNY yllätys :)

Voi Kiitos sinä Salainen Neule Ystäväni ❤
Kuukausi toisensa perään saat minut yllätettyä toinen toistaan ihanemmilla paketeilla! Aivan kuin lukisit ajatukseni, niin oikeaan olet  yllätyksilläsi osunut.

Marraskuun paketista löytyi vaikka mitä ihanaa!

”Outoa” lankaa nimeltä Argentina 🙂 Hui, se on niin peloittavaa.. Kuinka uskallan tuosta alkaa paketin mukana ohjeen mukaan huivia tekemään, kun lanka itsessään on niin ihanaa, että haluaisin todella huivin onnistuvan. Ja todellakin, siitä tulee matkaneule 🙂
Ja Kotilieden joululehti! Hurraa!! Minä rakastan joulua ja joululehtiä. Kaikkia ihania uusia reseptejä lehdestä löytyi. Pitääkin pitää muutama leipomispäivä ennen reissua, kun kotiudumme niin lähellä joulua, että silloin pitää kaiken olla jo valmiina. Tällä viikolla vaihdan jo verhot ja ehkä laitan hieman valoja ikkunaan ihan vain pimeää karkoittamaan.

Ja Sny:ni kysymykseen mitkä ovat minu jouluvärini.. Kyllä viimeisen parin vuoden aikana on värit vaihtuneet valkoiseen ja ”tontunharmaaseen” sekä hopeaan. Viime jouluna meni kaikki verhot uusiksi, kun piti päästä punaisesta eroon 🙂

Ja löytyihän paketista suklaata.. Vieläpä lempisuklaatani. Mikään ei voita kunnon 70% suklaata.

Sekä pattereilla toimivat tuikkukynttilät. Parhaat näin kissaperheeseen. Ne päätyivätkin samantien makuuhuoneen ikkunoihin.

Siis niin ihana paketti kertakaikkiaan. Aivan kuin olisi ollut minun, eikä mieheni syntymäpäivä :))

Paketin mukana tulleessa kauniissa kortissa luki:

KAUNEINTA MUSIIKKIA
ON HILJAINEN SADE,
KUN SE HEILUTTELEE RUOHONLEHTIÄ.

PYSÄHDY HETKEKSI.
KAIKKIALLE
EI TARVITSE AINA EHTIÄ.

Juurikin näin! Siinä hyvä elämänohje meille kaikille!

 

Ja kuule armas SNY:ni, kun joulukuussa ”paljastat” itsesi niin kerro myös se oletko sinäkin naamakirjassa. En halua hukata sinua ❤

Tietoja Pia

Carpe diem ! Minä olen -siis elän
Kategoria(t): SNY SYKSY 2011. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

11 vastausta artikkeliin: SNY yllätys :)

  1. Mikaela sanoo:

    Meidän pitää tavata ennen kuin lähdette matkalle, siitä on jo liian kauan kun ollaan kaffiteltu 🙂 Ja ne sinun puikot on tullut, eiks ne ollutkin 3.5 mm? Soitellaan ❤

    • Pia sanoo:

      Eiköhän me Mikka ehditä. Lähdetään Jeppiksestä 11:sta pvä kun lento on aikasin seuraavana aamuna. Joo oli ne 3,5mm. Soittele milloin sulle sopis niin nähdään vaan . Siitä on aivan liian kauan ku on nähty.

  2. Heidi Olkila sanoo:

    Kiva paketti ja tuo lanka on tosiaan aika veikeän näköistä! Itse sain samantyylistä lankaa ilman pompuloita tänään ja haluaisin jo päästä kokeilemaan, mutta vielä en oo päättänyt, että puikoilla nro 5 vai nro 6, kun en omista (muistaakseni) pitkiä puikkoja nro 5.5.

  3. SNY sanoo:

    HUHHUH! Tätä pakettia jännitin enemmän kuin mitään muita paketteja, että onnistuuko. Mukava kuulla, että pidit siitä. Teen itse samaisesta langasta samalla ohjeella huivia ja on erittäin helppo ja valmistuu nopeasti.
    Milloin olette reissuun starttaamassa? mietin vain, että ehtiikö paljastuspaketti perille vai odotteleeko se suosiolla paluuseesi saakka?

    • Pia sanoo:

      No turhaan kyllä jännitit!! Tää oli siis niiiiiin huippupaketti! Kiitos vielä kerran!
      Me lähdetään 11:sta pvä ja mikäli nyt oikein muistan ni ollaan himassa taas 22.s pvä.

  4. MysteryKnitter sanoo:

    Toivottavasti tulee kiva reissu. SNYsi on ihana!

  5. SNY sanoo:

    Haikein mielin olen lähettänyt viimeisen paketin matkaan tänään… nyyh! Kiitos kivasta sny-kierroksesta. Sinua on ollut mukava ilahduttaa! Niin ja kyllä minut netistä löytää, niin fb:stä kuin blogistakin. 🙂

    • Pia sanoo:

      Minä kävin myös eilen postittamassa viimeisen paketin. Miksi kummassa se tuntuu jopa hieman kurjalta? Varmaan siksi, että pakettien suunnitelu on vaan niiiiiin kivaa!
      Lämmin kiitos sinulle ❤ Olet aivan huippuSny!! Ja kunhan minulle paljastuu kuka olet niin… 😉

  6. MysteryKnitter sanoo:

    Ymmärrän sekä Pian että Pian SNYn tunteet, vaikka täytyykin myöntää, että tavallaan se on myös helpotus minulle, että tämä kierros tuli loppuun, ennen kuin ehti tapahtua mitään isompia katastrofeja, kuten sellaista, että yksikään paketti ei olisi löytänyt uuteen kotiinsa. Yksikin hukkunut paketti vaivaa minua liikaa. Tietäisin periaatteessa, mistä etsiä, mutta tuskin ne siellä lajittelupäässä suostuvat moiseen operaatioon. Jää vaan itseä sitten harmittamaan.

    • Pia sanoo:

      Sulta paketti kateissa?? Voi ei!! Se on niin hankala saada selville mihin on paketti matkalla jäänyt. Minä kerran yritin yhden askartelukierroksen pakettia metsästellä, mutta kateisiin jäi.. Uuden sitten laitoin menemään..

Jätä kommentti