”Sny-brownies”

Tämäkin on handmade, vaikka ei käsiöitä olekkaan.. Tai siis käsityötähän tämäkin on..
Niin tai näin,

pakko oli heti kokeilla Snyltäni saamaa ohjetta. Kaikki missä on suklaata uppoaa minuun, mutta uskokaa tai älkää, en ole vielä edes maistanut!!! Soitinpa parhaimman ystäväni kahville, kun tiedän hänen pitävän tällaisista 🙂

Ja tuli näistä kauniita, korkeita ja juuri ja juuri kaksivärisiä. Mutta tämä olikin ihka ensimmäinen kerta kun mitään tälläista leivon 🙂

(ja taas epätarkka kuva.. Hyvä Pia!)

Mainokset

Tietoja Pia

Carpe diem ! Minä olen -siis elän
Kategoria(t): SNY kevät 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

9 vastausta artikkeliin: ”Sny-brownies”

  1. Heidi Olkila sanoo:

    Ohjetta kehiin myös! Näyttää todella herkulliselta!

    • Pia sanoo:

      Ja herkullisia olikin. Eli tässä resepti:

      SNY BROWNIES
      25-30 palaa

      Suklaataikina
      300g leivontasuklaata
      200g margariinia
      2dl sokeria
      4 kananmunaa
      3,5dl erikoivehnäjauhoja
      1tl vaniljasokeria
      1tl leivinjauhetta

      Tuorejuustokerros
      300g maustamatonta tuorejuustoa
      1dl sokeria
      2 kananmunaa
      2rkl vehnäjauhoja

      Voiteluun 1rkl margariinia
      Koristeeksi 50g valkoista leivontasuklaata

      Voitele kulmikas (n. 20cm-30cm) kakkuvuoka. Sulata rasva kattilassa ja lisää suklaa paloina. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

      Vaahdota sokeri ja munat. Lisää jäähtynyt suklaa-margariinisula. Yhdistä jauhot, vanijasokeri ja leivinjauhe. Sekoita ne taikinaan. Kaada taikina vuokaan. Valmista tuorejuusto kerros.
      Norkista juusto ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.

      Nosta seoksesta nokareita suklaataikinan päälle. Tee haarukalla aaltoja taikinaan niin, että suklaa- ja tuorejuustokerros sekoittuvat kevyesti. Kerrosten ei ole tarkoitus sekoittua kokonaan. Paista kakku 175-asteisen uunin keskitasolla 35?40 minuuttia- Kakku saa jäädä sisältä pehmeän kosteaksi.

      Jäähdytä kakku hyvin ja leikkaa se pieiksi ruuduiksi. Halutessasi voit koristella rouhitulla valkosuklaalla.

  2. Heidi Olkila sanoo:

    Taitaa olla niin, että pakko tehdä joku päivä, kun aineet tällä kertaa löytyisi suoraan kaapista 🙂

    • Pia sanoo:

      Mä kyllä jouduin suklaaostoksilla käydä ensin, mutta ei mulla toisaalta mitään makeiden leipomusten leipomiseen tarvittavia tavaroita tapaa kotona olla jostain syystä..

      • Heidi Olkila sanoo:

        No mulla kyllä suklaata löytyisi tuon verran kaapista ;), mutta taidan käydä lisää hakemassa.
        Ja pakastamisen jälkeenkin yleensä leivonnaiset maistuu hyvältä ;). Ainakin mokkapalat ovat maistuneet.

  3. SNY sanoo:

    Hyvältä näyttää. 🙂 Pitää varmaan itsekin jossain vaiheessa taas tehdä nuita. 🙂
    Nuita tulee kyllä syötyä kerralla monta. Ovat niin hyviä.

    • Pia sanoo:

      Voipi hyvin olla, että minäkin joudun noita vielä väsäämään, vaikka tuosta satsista riitti kyllä pakastimeen astikin 🙂
      Saa stten nähdä miten maistuvat pakastamisen jälkeen 🙂

  4. MysteryKnitter sanoo:

    Epäreilua! Mä en voi kananmunan takia syödä noita. *murjottaa harmissaan*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s