Opettelua se tämäkin :)

Mulla ei ole neulomisesta tullut mitään, siis en enää edes tiedä kuinka pitkään aikaan. Tänään kuitenkin päätin kokeilla.. Jo kauan olen haaveillut neulovani sormikkaat. No, niin pitkälle en päässyt tänäänkään, mutta sen verran kuitenkin sinnepäin, että kokeilin juuri sitä palmikkokuviota, jonka niihin sormikkaihin haluaisin. Halusin tietää, osaanko tehdä sen, pysynkö oikealla rivillä, pysyykö puikot kädessä ym.

Loin juuri sen silmukkamäärän mikä ohjeen mukaan tulisi sormikkaisiin, tein palmikon -onnistuneesti, ja huomasin, että ei tuu sormikkaita, eikä edes lapasia, ihan vain jo langan asettaman rajoitteen vuoksi.. Ja siksi, että minä haluan tehdä sormikkaistani piiiiiiitkä vartiset, ohuet, tyylikkäät kesäsormikkaat, joita voi käyttää ”varttihihaisten” takkien ja boleroiden kanssa.. Haaveilua ehkä..

Mutta palmikko-osuus näyttää tältä, sekä salamavalon kera, että ilman sitä 🙂

( ja blogini tausta muuttui toiveena lisävärin saaminen ja blogin ”tarkoituksen” esille tuleminen… Tulee varmasti muuttumaan vielä, kun haluaisin siihen vain yhden kokonaisen kuvan, mutta mutta.. )

 

Vielä pieni jälkihuomautus…. Näin tänään, että täällä on kohta vierailtu 8000 kertaa.. Ei heti uskoisi, kun katsoo esim kommettien määrää. Kiitos teille jotka kommentoitte ❤
Tapana on arvontojen järjestäminen.. Sitä minä en kuitenkaan taida tehdä, vaikka voisi se tietenkin 2-3 kommentoijankin kesken suorittaa.. 😉 Mutta jos vaikka sitten kun on jotain 30000 vierailua. Ehkä silloin useampi on jo uskaltanut jättää muiston vierailustaan..

Pitäis varmaan opetella ”mainostamaan”…

 

 

Mainokset

Tietoja Pia

Carpe diem ! Minä olen -siis elän
Kategoria(t): suunnitteilla. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s