Bolero villitys iski

Jopas on hauskaa neulomista 🙂
Vaikka juuri eilen sanoin, etten keskeneräisistä mitään kuvaa tule laittamaan niin en vain malta olla laittamatta. Ja tästä on helppo laittaakin pieni postaus, kun olen kerrankin varma, että neule tulee valmistumaan. Siis ainakin, jos lanka ei lopu kesken ja sitä ei saisi mistään lisää -kääk- mikä kauhukuva.. Puistattaa!

Tämä Artesanon lanka on hyvä neulottava. Lanka tuntuu hyvältä käsissä eikä aiheuta mitään inhoittavaa cerppikohtausta. Lanka on juuri tuo samainen mikä mulla on tuossa blogin yläreunassa kuvassa. Kauan mietin mitä siitä haluaisin tietäen, että ehdottomasti jotain. Langan väri on niin kaunis, jopa mun mielestä, joka aina käytän kaikkia tummia sävyjä, yleensä mustaa. Ja voihan boleron alle aina laittaa mustaa 😉

Tuossa kuvassa näkyvät lankakasat on jo valmistunut takakappale ja puikoilla olevat etukappaleet. Sen verran ahneeksi heittäydyin, että neulon molemmat etukappaleet samanaikaisesti niin ei jää neule siihen surullisenkuuluisaan ”yhtä kappaletta vaille valmis” tilaan. Myös hihat aion neuloa samanaikaisesti.

Mutta nyt pitää palata takaisin neuleen pariin niin saan etukappaleet valmiiksi vielä tänään.

Niin  muuten, tuunauksen alla oleva lamppu on nyt päällystetty. Vielä en ole varma josko siihen laittaisin yhden lakkakerroksen lisää, mutta sekin selviää ajan kanssa. Pitää katsella huomiseen..
Mainokset

Tietoja Pia

Carpe diem ! Minä olen -siis elän
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Bolero villitys iski

  1. Mikaela sanoo:

    Kyllä tuota väriä pitää uudestaan ottaa kauppaan, niin ihana kuin se on! Mitä ohjetta käytät? Olen etsinyt boleron ohjetta mutta en löytänyt vielä sopivaa…

  2. Pia sanoo:

    Mikka, tuo ohje on Ullasta. Sellainen "talvinen" jossa on korkea kaulus. Aivan ihana, jos vaan saan sen onnistuun. Pikkusen tuli etukappaleiden kans ongelmia, varmaan saan taas pyytää sulta neuvoa sit kun nähdään, kun en vaan tajua..

  3. Onpa hienoa työtä! Jos sä näkisit mun sukankutimet, sä pyörtyisit, etkä suinkaan onnesta, vaan kauhusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s