Isakin slipoveri valmistui :D

Vihdoinkin kädet antoivat sen verran periksi, että sain Ihanan-Isakin slipoverin neulottua valmiiksi. Oikein mukava neulottava se oli.

           Valitan kuvan huonoa laatua. Ei pitäisi näin illalla, näin väsyneenä ja kesken Suomi-Tsekki jääkiekko-ottelun koittaa tehdä mitään vähänkään ajatuksia vaativaa hommaa.

Samalla kun neuloin slipoverin kappaleita toisiinsa pukkasi ajatus siitä, että kun kerran Isakille neuloin jotain pitää myös Elvi-prinsessalle jotain neuloa. Se ajatus mitä neuloisin oli muutaman sekunnin ajatuksella valmis ja niin aloin mallia etsimään, sen löydettyäni otin yhteyttä  Lankatupaan ja kyselin sopivia lankoja. Ja jo vain Mikka löysi muutaman mahdollisen langan. Fiksu nainen! 🙂

Tietenkin piti tälle iltaa myös keksiä jotain neulottavaa ja käsiini päätyi yksi neuletakki, jonka aloitin jo muutama vuosi sitten.. Pussi jossa neule oli meni hukkaan -ja minähän en koskaan hukkaa mitään ;)- ja löysin sen viime viikolla. Neule oli niin pitkällä, että vain osa toisesta hihasta on neulomatta ja sen kimppuun sitten kävin. Huomaan, että käsialani on tiivistynyt näiden vuosien aikana, mutta en anna sen häiritä itseäni. Ongelmakin tästä neuleesta löytyi..
Sekä takakappaleessa, että etukappaleissa on lähes huomaamaton raita, mistä lie se siihen tullut?? Ajattelin, että neulon takin valmiiksi, pesen kappaleet (kyseessä on siis ohut puuvillalanka) ja ellei raidat häviä pesussa etsin jonkin kivan tekstiilivärin ja koitan värjätä koko neuleen. Ellei se onnistui niin sitten ei.. Harmittavaa, mutta itseäni saan syyttää, kun en ole neuleesta pitänyt paremmin huolta… Höh!

Mainokset

Tietoja Pia

Carpe diem ! Minä olen -siis elän
Kategoria(t): "Lapselle-neulottua". Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Isakin slipoveri valmistui :D

  1. Hyvä kun slipoveri valmistui. Olen iloinen siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s